tiistai 24. heinäkuuta 2012

Peniksen pituuden mittaaminen

 

Pituuden mittaus


Jos olet kiinnostunut mittaamaan oman peniksesi, kannattaa mittaus suorittaa oikeaoppisesti, ettei tule huijattua itseään. Oikeaoppinen peniksen erektiopituuden mittaus suoritetaan peniksen päältä. Tarvitset mittaukseen tukevan rullamitan tai viivottimen. Mitta painetaan nivusissa olevaa häpyluuta vasten, näin saadaan vertailukelpoinen tulos eri rasvaprosentilla varustettujen henkilöiden kesken. Käyrää penistä saa taivuttaa suoraksi vertailukelpoisen tuloksen saamiseksi.

Paksuuden mittaus 

 

Peniksen paksuuden mittaus tehdään mittaamalla ympärysmitta. Penis ei ole koskaan täysin pyöreä, joten halkaisija ja läpimitta eivät kerro todellista kokoa. Tarvitset siis hyvin joustavan mittanauhan, esim. ompelumittanauha on hyvä tähän tarkoitukseen. Mittaa ympärysmitta varren keskikohdasta, ei terskan ympäriltä. Jäykemmillä rullamitoilla et saa luotettavaa tulosta, joten unohda ne.

Eipä sitten muuta kuin mittailemaan!


Jos mittaustulos ei miellytä, katso alla olevista linkeistä, mitä asialle voi tehdä!

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Historiaa - suuren peniksen metsästys kautta aikain
Vaikka nykyaikaiset High-Tec -venyttäjät ovat kohtuullisen uusi innovaatio, peniksen koon kasvattaminen venyttämällä ei suinkaan ole uusi keksintö - päin vastoin - se on ollut käytössä tuhansia vuosia! Eikä venyttäminen ole rajoittunut ainoastaan penikseen, vaan eri kulttuureissa on venytetty milloin selkää, milloin kaulaa, milloin kättä tai jalkaa. Antropologi Margaret Mead huomasi tutkimusmatkoillaan Polynesialaisten miesten venyttävän peniksiään kasvin kuiduista kudotulla sukalla, jonka päähän oli sidottu kivi tai muu painava esine luomaan vetoa. Arkeologiset kaivaukset ovat myös paljastaneet luolamaalauksia, jotka ajoittuvat aina vuoteen 440 ekr. Monissa maalauksissa esiintyy isolla peniksillä varustettuja miehiä (usein kuninkaita).Kuten monissa muissakin kulttuureissa, myös muinaisessa arabialaisessa kulttuurissa penis ja seksuaalinen potentiaali on aina liitetty miehen viriiliyteen ja maskuliinisuuteen. Muinaiset arabialaiset tarinat kuvailevat erilaisia seksuaalisen kanssakäymisen muotoja ja arvottavat miehen seksuaalista vetovoimaa ja dominanssia peniksen koon perusteella. Tunnetun peniksenkehittämismetodin, nimeltään jelqing, on uskottu olevan peräisin muinaisen Arabian alueelta.


Peniksen koon kasvattaminen venyttämällä on ollut yleisesti käytössä myös afrikkalaisten ja etelä-amerikkalaisten heimojen keskuudessa.

Muinaisen Rooman ja Kreikan alueelta on lukuisia vanhoja kirjoituksia, jotka käsittelevät "elimen valmistelua painavan taakan ja lämpöhieronnan avulla". Jopa nuoria poikia opetettiin tekemään harjoitteita, jotka lisäävät peniksen pituutta ja paksuutta.

Peniksen venyttämisen pitkä historia alkaa kaukaa ensimmäisten egyptiläisten dynastioiden ajalta. Monet muinaiset kirjoitukset kuvaavat raakoja kokeita, joita orjien peniksillä suoritettiin. Myös faaraoiden on todettu harjoittaneen painojen avulla suoritettavaa peniksen venyttämistä.

Myös intialaisen Sadkhus-heimon jäsenet ovat harjoittaneet merkittäviä tuloksia riiputtamalla painavia kiviä peniksessään pitkiä aikoja.

Nykytutkimukset osoittavat, että roikkuvan painon avulla voidaan saavuttaa peniksen pituuskasvua, mutta paksuus usein jopa pienenee. Roikottaminen voi olla jopa vaarallista, koska se voi johtaa verenkierron häiriintymiseen.


Peniksen pidennyksen ABCPeniksen pidentäminen ei ole uusi ajatus, mutta siitä ei ole ehkä haluttu juuri puhua, koska sitä on pidetty epäilyttävänä huijareiden touhuna. Uusien lääketieteellisesti todistettujen menetelmien - kuten peniksen kevyt venyttäminen - ansiosta tämä ajatus alkaa toivottavasti muuttumaan ja peniksen kasvattaminen nähdään ratkaisuna monia miehiä vaivaavaan ongelmaan.


Peniksen venyttäminen


Niin huvittavalta kuin se kuulostaakin, peniksen venyttäminen on vuosisatoja vanha koeteltu tekniikka peniksen pituuden kasvattamiseen. Venyttämistä voi tehdä käsin tai peniksen venyttämiseen tarkoitetuilla laitteilla (eng. penis extender).


Miten venyttämistekniikka toimii?

 

Peniksen kasvattaminen venyttämällä toimii kahdella lailla: se laajentaa peniksen paisuvaiskudosta sekä pidentää peniksen sidekudosta. Hyvä esimerkki sidekudoksen pitenemisestä ovat Myanmarissa elävät Padaung-heimon naiset, jotka ovat venyttäneet kaulaansa metallirenkailla vuosien ajan. Niin kutsuttujen kirahvinaisten kaulat ovat näin ollen venyneet jopa 20 cm sidekudoksen venymisen myötä.


Peniksen venyttäminen teoriassa
On olemassa kaksi yleisesti hyväksyttyä teoriaa, jotka selittävät venyttämisen avulla tapahtuvaa peniksen pitenemistä. Perusteet ovat molemmissa samat. Kun elävään kudokseen kohdistuu vetäviä voimia, kudokset reagoivat automaattisesti mukautumalla niihin. Toisin sanoen, venyttämällä penistä oikealla tekniikalla ja voimakkuudella, peniksen kudos käy läpi kaksi prosessia:

1. uuden kudoksen muodostuminen pidentää penistä: venyessä peniksen kudoksen solujen väliin muodostuu mikroskooppisen pieniä rakoja, jotka elimistö automaattisesti pyrkii korjaamaan muodostamalla uusia soluja. Näin ollen peniksen pituus kasvaa.

2. peniksen paksuuden kasvu kudoksen laajenemisen myötä: kudos pyrkii laajenemaan, jotta se kestäisi paremmin siihen kohdistuvan vetorasituksen, tämän seurauksena peniksen halkaisija ja paksuus kasvaa.


Oikealla tavalla ja voimakkuudella suoritettu peniksen venyttäminen voi johtaa huomattaviin tuloksiin. Monet käyttäjät alkavat nähdä tuloksia jo muutaman viikon jälkeen. Toiset ovat saavuttaneet jopa yli 2 cm pituutta kuukaudessa. Tämä on harvinaista, mutta silti mahdollista. Tulosten saavuttamisen nopeus riippuu harjoittelun määrästä ja ennen kaikkea ohjeiden oikeaoppisesta noudattamisesta.


Peniksen venyttäminen nykyaikaisilla välineilläPerinteisesti peniksen koon kasvattamiseen on käytetty monenlaisia tekniikoita, kuten pumppaamista (Austin Powersistakin tuttu penispumppu), lypsämistä (milking), tekniikkaa nimeltä Jelqing (tälle löytyy monenlaisia käännöksiä, mm. jelkkaus) ym.

Suurin ongelma näissä tekniikoissa on niiden aikaavievyys. Ne vaativat myös juuri oikeanlaisen tekniikan joka on usein vaikea opetella. Lisäksi tulokset ovat usein epävarmoja. Tämän takia tutkijat ovat kehittäneet laitteita, jotka säästävät aikaa ja toistavat harjoitteen joka kerran juuri oikealla tavalla. Nykyaikaiset peniksen venytyslaitteet luovat penikseen juuri oikeanlaisen vetovoiman, joka säännöllisellä käytöllä suurentaa peniksen kokoa venyttämällä kudosta. Elimistö reagoi tähän kasvattamalla uusia soluja kudoksen solujen mikroskooppisiin väleihin. Pitää muistaa, että avainasia peniksen koon kasvattamisessa on harjoitteiden säännöllisyys ja toistettavuus, kasvua ei tapahdu hetkessä. Toisin sanoen, venytyslaitteen käytön määrä on suoraan verrannollinen saavutettuun tulokseen. Oikein käytettynä voit saavuttaa merkittäviä tuloksia, jotka parantavat itsetuntoasi ja seksuaalielämääsi.

Linkkejä:

Väestöliitto - Paras penis 
Health24.com - Penis traction can work
Iltalehti - Peniksen pidentäminen onnistuu ilman leikkausta

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Peniksen koko ja sen suurentaminen


Peniksen pituutta on lähes kaikissa kulttuureissa ja kaikkina aikoina pidetty miehisyyden mittarina ja peniksen koko on askarruttanut miehiä jo vuosituhansien ajan.

Peniksen koolla on siis ratkaiseva merkitys miehen itsetuntoon. Monet miehet ovat pilanneet vuosia elämästään murehtimassa hiljaa mielessään pientä penistään. Asiaan on kuitenkin olemassa ratkaisu.

Uudet peniksen pidennysmetodit ovat olleet maailmanlaajuisesti käytössä yli kahdentoista vuoden ajan. Enää ei tarvitse, eikä kannata käyttää kivuliaita ja jopa vaarallisia alipaineeseen perustuvia penispumppuja. Tutkimukset osoittavat, että uudenaikaiset pidentäjät todella pidentävät ja paksuntavat penistä. Tällä sivulla esitellään parhaiksi todettuja mekaanisia peniksen pidentäjiä, kuten Jes-Extender, SizeGenetics ja MaleEdge.